Haber

Avcılar’da parkta su kuyusuna düşen çocuğu itfaiye kurtardı

AVCILAR’da parkta su kuyusuna düşen 14 yaşındaki Cemal Kış’ı itfaiye ekipleri kurtardı. Su kuyusunun girişindeki demir ızgaranın çalındığı ileri sürülürken, yerine çürümüş odun bırakıldığı ortaya çıktı.

Olay, Firuzköy Mahallesi’ndeki Ali Akverdi Parkı’nda meydana geldi. Korutürk Caddesi’nde arkadaşı Halil Efe Çetintaş ile birlikte yürüyen Cemal Kış(14) parka girdi. Daha sonra parkın duvarına tırmanarak sokakta bekleyen arkadaşına ulaşmaya çalışan Cemal Kış, girişi ahşap olan; parkta sulama için kullanılan 5 metre derinliğindeki kuyuya düştü. Arkadaşının kuyuya düştüğünü gören Halil Efe Çetintaş koşarak çevredeki iş yerlerinden yardım istedi. Çocuğun kuyuya düştüğünü görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine parka sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen gruplar kuyudaki yaralı çocuğa merdiven uzattı. Çalışmalar sonucunda kuyudan çıkarılan Cemal Kış, sağlık görevlileri tarafından sedye ile ambulansa taşındı. Çeşitli yerlerinden yaralanan Cemal Kış, Hukuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olay anında arkadaşının yanında bulunan Halil Efe Çetintaş, kuyu ağzındaki odunu fark etmediklerini, arkadaşı kuyuya düştüğünde çok korktuğunu söyledi. Parka gelen Avcılar Belediyesi yetkilileri, girişinde demir parmaklık ile kapatıldığı belirtilen kuyuda incelemelerde bulundu. Çevredekiler, çöp toplayıcıların su kuyusundaki demir ızgarayı çaldığını ve kuyu ağzının açık kalmaması için üzerine tahta levha konulduğunu iddia etti. Polis olayı soruşturmaya devam ediyor.

kulaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu